Welkom Hondenpension Mantrailing Paardenstalling Fotopagina's Contact
Ons pension is rustig gelegen aan de rand van het bos in het buitengebied van Lunteren (Gelderland regio Ede en omgeving)

Speciale aandacht

Het pension is heel kleinschalig en  daardoor kunnen wij extra aandacht  besteden aan de honden die dat nodig  hebben (jonge honden, oude honden,  enigszins angstige honden etc.). Natuurlijk zijn er ook wat spelregels en  een vergoeding  verbonden aan het  verblijf in onze kennels. Voor de  voorwaarden kunt u klikken op de knop  “meer info”.  
meer info meer info
Wij bieden de mogelijk voor pension voor een zeer klein aantal honden, in de periode half april tot eind september, alsmede de herfst-, voorjaars- en paasvakantieperiode. U kunt hiervan gebruik maken tijdens uw vakantie, een dagje uit of een weekendje weg, ziekenhuisopname, als ook voor een avondje uit etc. Wij hebben 3 binnenkennels met vloerverwarming en twee zomerkennels, elk met een eigen buitenkennel. Daar kunnen de honden de  hele dag gebruik van maken. De buitenkennels grenzen direct aan de uitlaatweide met een oppervlakte van zo’n 4000 m2. Daarnaast zijn er nog 3 binnen/nacht kennels. Deze zijn bedoeld voor oudere en hele jonge honden, die meer rust nodig hebben. Ze kuunen ook gebruikt worden voor de nachtopvang van de zomerkennels. Bij warm weer is er een waterspeelbak aanwezig.

Hondenpension

Op warme dagen wordt er graag van de waterbak gebruik gemaakt. Sommige honden kunnen er niet genoeg van krijgen, terwijl anderen er hun pootjes niet aan “nat”maken. Welkom op de Elzahoeve
© Copyright 2013 Elzahoeve, Lunteren (Gelderland) = Powered By BWSS - Disclaimer
Onze pensionhonden krijgen meermaals per dag gelegenheid onder toezicht in de speelweide te ravotten en hun eigen ding te doen. Hondenpension